Omhoog

 

Powerful Sustainability staat voor krachtige duurzaamheid

"Ja wel leuk hoor elektrisch rijden, maar het is ook wel een beetje suf!" Een reactie zoals ik deze vaak tegen kom als ik vertel dat ik een elektrische auto heb. Maar mensen, dat is echt niet meer zo. De voertuigen die nu worden gemaakt, zijn stoer, sexy en heel goed voor uw imago. Denk aan een Tesla Model S, de BMW i8, Renault ZoŽ, Mitsubishi Outlander PHEV, Volvo V60 PHEV allemaal auto's waarmee u voor de dag kunt komen. 

Powerfull Sustainability is uw antwoord op uw duurzame mobiliteitsvraag. Wij kunnen u zowel als adviseur als ook als voorlichter van dienst zijn. Powerful Sustainability heeft de beschikking over een ruimte kennis van de mogelijkheden en eigen Elektrische Voertuigen (EV) die voor promotie geschikt zijn.

Hieronder geven wij u enkele voorbeelden wat wij voor u kunnen doen:

- adviseren over uw huidige mobiliteitsgedrag in de richting van een meer duurzame manier van transport

- begeleiden bij de aanschaf, subisidie/fiscale maatregel en het verzorgen van de juiste infrastructuur om uw auto op laden of te tanken

- promoten van de diverse mogelijkheden van elektrisch vervoer.

 

Powerful Sustainability heeft zelf de volgende mobiliteitsoplossingen tot zijn beschikking:

       => Tesla Model S 85 (business sedan)

 

 

 

 

 

=> Renault Twizy (urban car)

 

 

 

 

    => Trikke EV5.1 (individual mobility)

 

 

 

 

 

 

=> andere voertuigen kunnen op verzoek ook verzorgt worden via ons netwerk

Ook kunnen wij u van dienst zijn als u uw (vak)beurs of (bedrijfs)bijeenkomst een duurzaam tintje wilt geven. Wij geven uitleg en vertellen over de voor- en nadelen van duurzaam vervoer, want wij zijn eerlijk naar u en naar uw gasten en zullen niet alleen de goede, mooie en duurzame kanten vertellen, maar ook de beperkingen zoals actieradius, laadtijd enzovoort vertellen.

Maar we zullen ook met uw medewerkers en gasten praten over onterechte angsten die er wellicht zijn. Onze medewerkers en collega's zijn allemaal ook gebruiker van een duurzame mobiliteit concept, dus we spreken uit eigen ervaring als het gaat over het dagelijks gebruik.

Wilt u van ons meer uitleg of bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, neem vrijblijvend contact op met ons op nummer 06-19192658.

 

The ones who are crazy enough to think they can change the world, are the ones that do!

Steven Jobs (1955-2011)

Powerful Sustainability is een commerciŽle naam vallend onder Project Solutions

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan de webmaster