Omhoog

Nieuws

Kunstwerk De Zandwacht

Project Solutions in opdracht van Havenbedrijf Rotterdam en in samenwerking met ingenieursbureau ABT en De Ruiter Projectmanagement hebben als finale van het project Maasvlakte 2 een kunstwerk gerealiseerd welke bedacht is door het kunstenaarscollectief Observatorium. Hier ziet u een artikel van ABT uit hun magazine (klik hier)

TiGER-APMT

Voor de bouw van de terminal van APMT op Maasvlakte 2 wordt Project Solutions ingeschakeld door de aannemer Imtech voor het voeren van effectief contractmanagement met bewaking op kosten, budget, meer- en minderwerken en ondersteuning van de directie.

Combinatie CrommeLijn

Voor de reconstructie van het station in Delft incl. de ondertunneling van het centrum is Project Solutions gevraagd de financiele aspecten in de alliantie in beeld te brengen en te beheersen.

NEVI-inkoop

Door de vergrote aandacht in de bouwwereld voor inkoopvoordelen heeft Project Solutions gemeend enkele van zijn medewerkers hiervoor op te leiden. Voor meer informatie over NEVI, zie ook www.nevi.nl.

PRINCE2-foundation

Sinds 13 oktober 2005 is Project Solutions ook bekend en getoetst op de kennis van Prince2 binnen projecten. Dit heeft als groot voordeel dat Project Solutions bekend is met deze wereldwijde gebruikte projectmanagementtechniek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de APM Group. Het kandidaatsnummer is P2/NLPB026286.

De markt tenzij....

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft als stelling "De markt, tenzij....". Project Solutions biedt oplossingen voor zowel de overheid, als de markt in het professioneel begeleiden en uitvoeren van de infrastructurele werkzaamheden.

Maasvlakte 2

Project Solutions is betrokken bij de financiŽle & contractuele beheersing van de aanleg van Maasvlakte 2 in Rotterdam. Door zijn financiŽle expertise is Project Solutions de ideale partner voor dit project. Voor informatie over het project zie www.maasvlakte2.com.

Eindafrekeningen

Het opstellen van een eindafrekening is voor veel opdrachtgevers en -nemers een hekel punt. Helaas vergeten zowel opdrachtgever als opdrachtnemer dat er vaak een aardige bedrag open blijft staan. Project Solutions ziet hierin juist een uitdaging en is bereid deze werkzaamheden voor u uit te voeren.

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan de webmaster